Howtoplay speelgoedboxen: elke werkdag vóór 15:00 besteld, morgen in huis

Speelgoedboxen, spelend ontwikkelen vanaf dag één

Boxen vol speelplezier, met speelgoed dat de ontwikkeling stimuleert.

Aan de slag

Je kunt op elk moment een box overslaan of annuleren.

Goed voor je kind, de planeet én je portemonnee

Stimuleer de ontwikkeling

Zorgvuldig samengesteld door experts om de ontwikkeling van je kind te stimuleren.

Kwaliteit & veiligheid

Wij garanderen dat elk stuk speelgoed zowel veilig als educatief is en hanteren de hoogste veiligheidsnormen.

Vriendelijke prijzen

Bij Howtoplay houden we de prijzen zo laag mogelijk, omdat elk kind recht heeft op de beste start.

Duurzaamheid

Wij streven naar een duurzame toekomst. Wij werken met FSC-gecertificeerd hout en minimaliseren plastic gebruik.

Start nu

Je kunt op elk moment een box overslaan of annuleren.

Howtoplay speelgoedboxen

Speelgoed dat vanaf dag één de ontwikkeling en jullie band versterkt.
Na 0 - 4 maanden, elke 2 maanden voor €49,99 per box.

Hoe het werkt

Speelgoed dat aansluit bij de ontwikkelingsfase van je kind, rechtstreeks geleverd bij je thuis.

Een voorbeeld van een speelgoedbox item

1. Kies jouw eerste speelgoedbox

Voer de geboortedatum van je kind in voor een speelgoedbox die aansluit bij de ontwikkelingsfase.

Een voorbeeld van een speelgoedbox item

2. Uitpakken en ontdekken

Je ontvangt je eerste speelgoedbox en vervolgens elke 2-3 maanden een box, aansluitend bij de ontwikkeling.

Een voorbeeld van een speelgoedbox item

3. Ervaar de ontwikkeling van je kind

Elke box bevordert de vaardigheden van je kind met materiaal dat zowel leuk als educatief is.

Een voorbeeld van een speelgoedbox item

4. Ondersteuning en inzichten

In het bijgeleverde boekje (Play Guide) krijg je begrijpelijke en praktische inzichten en tips voor een optimale ondersteuning van je kind.

Start nu

Je kunt op elk moment een box overslaan of annuleren.

STimuleer de ontwikkeling

Met zorg samengesteld door experts

Wetenschappelijk onderbouwd en door ontwikkelingsexperts aanbevolen: onze speelgoedboxen stimuleren het jonge brein. Elk stuk speelgoed is zorgvuldig geselecteerd om de motorische, visuele en sociale vaardigheden te verrijken. Als bewuste ouder wil je dat speeltijd zowel leerzaam als leuk is.  Met onze boxen bied je speelgoed dat goed is voor de ontwikkeling met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Een spelende baby
Moeder en baby houden elkaars handen vast

de meerwaarde van kennis

Waarom kiezen voor Howtoplay?

Ontwikkelingsprogramma

De materialen in de opeenvolgende boxen vormen samen een ontwikkelingsprogramma. Elke box sluit aan op de vorige, waardoor alle ontwikkelingsfasen voldoende aandacht krijgen.

Een cadeau met betekenis

De speelgoedboxen zijn waardevol als kraamcadeau of voor een babyshower. Erg leuk om te krijgen, maar ook om als opa en oma of als collega’s cadeau te doen.

Voorkom impulsaankopen

De boxen zijn zorgvuldig samengesteld, waardoor je niet meer hoeft te zoeken naar het juiste speelgoed én voorkom je impulsaankopen met speelgoed wat niet optimaal aansluit bij de ontwikkeling van je kind.

Start nu

Je kunt op elk moment een box overslaan of annuleren.

Ontdek Howtoplay

'De Howtoplay speelgoedboxen hebben de speeltijd hier thuis echt veranderd. Sem is zoveel langer zelfstandig aan het spelen.'

deborahgarfen

Over Howtoplay

Wat is Howtoplay?

Howtoplay specialiseert zich in het stimuleren van kindontwikkeling. De Howtoplay speelgoedboxen zijn afgestemd op de groeifasen van kinderen van 0 tot 5 jaar. Deze boxen bestaan uit speelgoed dat is samengesteld door experts om je kind te helpen bij de ontwikkeling, verrijkt met deskundig advies. Elke speelgoedbox bevat ook een boekje, de Play Guide, met tips over de ontwikkeling van je kind in die specifieke fase, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Howtoplay speelgoedboxen zijn goed voor je kind, de planeet én je portemonnee.

Hoe ondersteunt Howtoplay de ontwikkeling van mijn kind?

Elke Howtoplay speelgoedbox bestaat uit speelgoed voor baby's en peuters dat afgestemd is op de leeftijd en de ontwikkelingsfase van je kind, ondersteunt door pedagogische principes zoals die van Montessori. We bieden niet alleen speelgoed voor baby's dat de motoriek, cognitieve en sociale vaardigheden ontwikkelt, maar ook praktische boekjes met tips voor jou als ouder in iedere box.

Hoe duurzaam zijn jullie producten?

Wij streven naar een duurzame toekomst. Wij werken met FSC-gecertificeerd hout en minimaliseren het gebruik van plastic. Door voor Howtoplay te kiezen, kies je voor speelgoed dat is ontworpen om lang mee te gaan en mee te groeien met je kind, terwijl we samen werken aan een groenere toekomst.

Is Howtoplay duurder dan ander speelgoed?

Bij Howtoplay is het onze missie om elk kind de beste start te kunnen bieden.  Omdat we producten rechtstreeks thuis leveren worden er geen kosten doorberekend van andere partijen. Op deze manier houden we de prijzen zo laag mogelijk zonder in te leveren op kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor zijn onze speelgoedboxen voordeliger dan dat je het speelgoed individueel aan zou kopen doordat we het speelgoed bundelen in één box.

Hoort Howtoplay bij Howtotalk?

Howtoplay is een nauw verbonden initiatief van ons andere merk: Howtotalk.

Howtotalk is uitgever van de bestsellers 'How2talk2kids Effectief communiceren met kinderen' en 'How2talk2kids Broers en zussen zonder rivaliteit'. Howtotalk is een manier van communiceren die nauw aansluit bij de pedagogische visie van Montessori.  We kregen veel vragen van ouders over kindontwikkeling en welk speelgoed je het beste kan aanbieden passend bij de meest optimale breinontwikkeling. Vanuit onze expertise zijn we het initiatief Howtoplay gestart. De boxen bevatten naast ontwikkelingsspeelgoed ook Howtotalk tips passend bij de leeftijd van je kind zodat je als ouder meegroeit in deze verbindende manier van communiceren.

De Howtotalk trainingen en communicatietools vind je ook op ons bewust ouderschapsplatform Howtogrow. Met Howtogrow Premium bieden we een breed scala aan online cursussen van vooraanstaande experts, allemaal verzameld onder één abonnement. Howtogrow biedt je niet alleen kennis, maar ook een gratis toegankelijk platform om andere ouders te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en deel uit te maken van een actieve community van ouders die net als jij gericht zijn op bewuste opvoeding.

Deze drie merken: Howtotalk, Howtoplay en Howtogrow vullen elkaar aan en bieden een holistische benadering van kindontwikkeling en ondersteuning voor ouders. Howtotalk versterkt de basis van effectieve communicatie, Howtogrow breidt je kennis en netwerk uit, en Howtoplay zorgt voor de praktische tools en speelse leermomenten. Samen vormen ze een stevig fundament voor jou en je kind in de journey van groei, ontwikkeling en verbinding tussen jou en je kind.

Hoe ondersteunt Howtoplay de ontwikkeling van mijn kind?

Elke Howtoplay speelgoedbox bestaat uit speelgoed dat afgestemd is op de leeftijd en de ontwikkelingsfase van je kind, ondersteunt door pedagogische principes zoals die van Montessori. We bieden niet alleen speelgoed dat de motoriek, cognitieve en sociale vaardigheden ontwikkelt, maar ook praktische boekjes voor jou als ouder met tips over de ontwikkeling van je kind, wat elk stuk speelgoed doet voor de ontwikkeling en hoe je het speelgoed aanbied.

Hoe sluit het speelgoed op elkaar aan?

Onze speelgoedboxen kun je zien als een ontwikkelingsprogramma. Elk speelgoed voegt een nieuwe stap in de ontwikkeling toe, waardoor het speelgoed exact op elkaar aansluit. De hoeveelheid en de volgorde van het speelgoed zijn daarom bewust gekozen. Deze manier van aanbieden sluit aan bij het leerprincipe van Jean Piaget, wat draait om het verbinden van nieuwe informatie aan het vertrouwde: ‘Zinvol leren gebeurt als mensen iets nieuws kunnen verbinden aan iets dat hun al vertrouwd is.’

Hoe kies ik het juiste speelgoed voor de leeftijd en ontwikkelingsfase van mijn kind?

Onze experts hebben zorgvuldig de Howtoplay speelgoedboxen samengesteld per groei- en ontwikkelingsfase van je kind. Het enige wat je hoeft te doen is de geboortedatum van je kind opgeven of de datum waarop je je baby verwacht en wij selecteren de geschikte speelgoedbox. Met de speelgoedboxen voorkom je bovendien impulsaankopen doordat je als ouder niet meer hoeft te zoeken naar het juiste speelgoed. Zo koop je geen speelgoed wat niet aansluit bij de ontwikkeling van je kind.

Bieden jullie ondersteuning of advies over hoe de speelgoedboxen te gebruiken?

Jazeker, elke Howtoplay speelgoedbox wordt geleverd met een boekje (Play Guide) waarin we uitgebreid uitleg, advies en tips geven. Zo leer je hoe je je kind optimaal ondersteunt in zijn ontwikkeling met de nieuwste breininzichten, Montessori én Howtotalk tips.

Waarom bieden jullie meubels aan met Howtoplay en niet alleen speelgoedboxen?


Bij Howtoplay geloven we dat de ontwikkeling van je kind verder gaat dan alleen speelgoed. Daarom bieden we ook meubels aan die specifiek ontworpen zijn om de groei en ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Deze meubels, zoals Montessori vloerbedden, leertorens, foam matten, en Montessori spiegels, zijn essentieel omdat ze een omgeving creëren die zelfstandigheid, ontdekking en leren bevordert. Ze nodigen uit tot bewegen, verkennen en interactie met de omgeving op een manier die natuurlijk en intuïtief is voor kinderen.

Wanneer zijn de meubels van Howtoplay beschikbaar?

Howtoplay meubels verwachten we rond de zomer 2024.

Wat voor meubels kan ik verwachten?


Een leertoren, perfect om je kind op een veilige manier te betrekken bij activiteiten op het    aanrecht of tafel. Een Montessori spiegel, ontworpen om zelfherkenning en motorische vaardigheden te stimuleren en foam matten, ideaal voor veilig spelen en bewegen.

Later dit jaar introduceren we een minimalistisch babybadje, dat past bij ouders die waarde hechten aan design en functionaliteit, en onze Montessori vloerbedden, die de autonomie en    veiligheid in de slaapomgeving van je kind verhogen.

We zijn van plan ons aanbod voortdurend uit te breiden. Jouw feedback is voor ons van onschatbare waarde; als er bepaalde producten zijn die je graag in ons assortiment zou zien, horen we dat graag. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elk kind de ruimte krijgt om te groeien en te ontdekken in een omgeving die hun ontwikkeling ondersteunt.

Ontdek, Speel, Groei

Ontdek de Howtoplay speelgoedboxen

Selecteer een speelgoedbox afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van je kind. Elke box is gevuld met deskundig geselecteerd speelgoed om leren en groei te bevorderen. We leveren aan huis; het enige wat je doet is uitpakken en met je kind op avontuur gaan in de wereld van spelend leren.

Start nu

Je kunt op elk moment een box overslaan of annuleren.